Your search results

Proces

Het Proces > > >

Het kopen van een woning in Alabania lijkt veel op het proces in Nederland. Het grote verschil is dat u een woning in het buitenland koopt met andere wetgeving en procedures. We begeleiden u bij dit proces bij elke stap en u kunt ons zelfs autoriseren door een volmacht om de noodzakelijke juridische stappen voor u uit te voeren.

Onderzoek > > >

Het proces begint met het verkennen van uw opties. Internet is een goed startpunt en we plannen graag een persoonlijke afspraak om u te helpen het aankoopproces beter te begrijpen en meer in detail naar opties te kijken; zonder enige verplichtingen.

Bezoek > > >

We geloven dat ‘zien is geloven’ en een bezoek aan de woning of projectlocatie ten zeerste aanbevelen. We zullen u begeleiden en zullen afspraken faciliteren om financieringsmogelijkheden te herzien.

Contract > > >

Na het besluit om door te gaan met de aankoop van een woning, wordt de verkoperovereenkomst opgesteld en moet er financiering worden geregeld. Tijdens deze periode zullen wij het proces van het voorbereiden van alle contractuele documenten met u coördineren. 

Overdracht > > >

Contracten worden ondertekend bij de notaris en de juridische eigendom van het onroerend goed wordt overgedragen op uw naam. De sleutels worden overhandigd en na fysieke inspectie zijn de laatste betalingen gedaan en is de verkoop definitief.

Geniet !

Nadat de woning aan u is geleverd, eindigt het proces niet voor ons. We zullen contact houden om ervoor te zorgen dat u ten volle kunt genieten van uw investering. Wij kunnen u ondersteunen bij het verhuren van het pand of een regeling treffen om dit proces volledig voor u uit te besteden.

Compare Listings